gallery/képernyőfotó 2019-11-22 - 7.21.00
KIEMELT TÁMOGATÓK
gallery/csopa logo
gallery/viwa logo
 
HASZNOS INFORMÁCIÓK AJÁNDÉKVÁSÁRLÁS ELŐTT

 

 

Minden üzletben eltérő lehet a választék, amelyből válogathatsz A Változás Karácsonyfája program keretében, a legtöbb helyen azonban bármit megvásárolhatsz erre a célra. A megvásárolható ajándékokról és a vásárlás menetéről bővebb információt a programban résztvevő üzletekben/webshopok oldalán találsz.

 

Webshop-ból történő vásárlás esetén nincs szállítási díj, hiszen a megvásárolt karácsonyi ajándékod az üzletben/webshopban marad, ahonnan 12.18 és 12.21. között elszállítjuk a többi ajándékkal együtt és a közreműködő három szervezet segítségével átválogatjuk, hogy minden ajándék a legmegfelelőbb helyre kerüljön. Ezt követően december 21-én egy nagy karácsonyi rendezvény keretében, az Anyák Az Anyákért Alapítvány, a GYEA és a Károlyi István Gyermekközpont segítségével szétosztjuk a rászoruló gyerekek és családok között.

 

#ÉLETEDAJÁNDÉKA Nem számít, hogy milyen értékű ajándékot vásárolsz, egészen biztos, hogy hatalmas örömet okozol! A Változás Karácsonyfája projekt segítséget nyújt a rászorulóknak, a programon keresztül az adományozók ajándékokat vásárolhatnak és boldogságot, támogatást adhatnak nélkülöző gyermekeknek, állami gondozásban nevelkedő gyermekeknek és rászoruló családoknak az ünnepi időszakban.  A programnak köszönhetően rengeteg gyermek és család találhat ajándékokat a karácsonyfa alatt. 

 

Az üzletek listája folyamatosan bővül. Különböző kategóriákra bontottuk az üzleteket aszerint, hogy mit szeretnél ajándékozni. A képre kattintva a kiválasztott üzlet/webshop oldalára jutsz. Amennyiben valamilyen okból nem találod az üzletek weboldalain, náluk vagy akár rajtunk keresztül is érdeklődhetsz a megvásárolható ajándékok listájáról.

ÉLMÉNY

gallery/ép_logo_black_v2-1

JÁTÉK

gallery/logo-környezettudatos-web-átlátszó-alapon
gallery/zille_konyv

ÉLELMISZER

gallery/gano_logo_backfree copy
gallery/sipos_gazda_logo_korvonal

KOZMETIKUM

gallery/48424973_504971919995080_4943774161064427520_o

KIEGÉSZÍTŐK

gallery/szizi művek
gallery/képernyőfotó 2019-11-12 - 15.03.32